Poezenpension Luxor maakt het zijn gasten graag naar de zin

Riante kamers met grote overdekte terrassen bieden veel ruimte en vrijheid.
Een enthousiast en ervaren team staat garant voor liefdevolle en deskundige verzorging.

Liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht

Van 's morgens vroeg tot in de avond bieden we persoonlijke aandacht en zorg. Elke ochtend beginnen we met een grondige schoonmaak van de kattenkamers. Want hygiene is een eerste vereiste voor een gezonde leefomgeving van de katten.

Dagelijks kattenfeest

Omdat we echte kattenliefhebbers zijn, maken we van de middag-rondgang een dagelijks kattenfeest: de katten worden geknuffeld en geborsteld, we spelen met ze en verwennen ze met lekkere hapjes. Door ze goed te observeren kunnen we inspelen op hun behoeften. Ook nieuwe gasten voelen zich daardoor snel thuis.
De dag wordt afgesloten met een uitgebreide avondronde, zodat we zeker weten dat alle katten goed de nacht ingaan.

Lees meer over prijzen en voorwaarden »

Zoveel katten, zoveel wensen

Geen twee katten zijn gelijk wat betreft karakter en temperament. Om al die verschillende katten tot hun recht te laten komen, verdelen we ze over onze vijf groepskamers die elk hun eigen type gasten hebben. We kijken daarbij naar gedrag, voeding en leeftijd. Op die manier kunnen we ook úw kat een plezierig vakantieverblijf garanderen.

Eersteklas verzorging

Elke gast kan rekenen op een eersteklas behandeling. Vachtonderhoud, bijzondere voedingswensen en het toedienen van medicijnen worden met liefde en zonder meerkosten geleverd. Ook als uw kat speciale zorg vraagt is hij bij Poezenpension Luxor in goede handen. Bijvoorbeeld dieetgasten zijn van harte welkom. Zij logeren in een speciale groep.

Bekijk de bijzondere logiesmogelijkheden »

Service à la carte door een vakkundig team

Ons enthousiaste en ervaren team zet zich in voor een deskundige en toegewijde verzorging. Vanzelfsprekend kan elke kat het voer eten dat hij thuis gewend is. We hebben alle bekende merken in voorraad en ons assortiment is uitgebreider dan bij de meeste winkels. Droogvoer kan uw kat smullen uit het rijk gesorteerde lopende buffet of kiezen voor zijn vertrouwde eigen voer.

Persoonlijke aandacht

Bij elke verzorgingsronde krijgen de gasten individueel een klein portie natvoer. Het zijn waardevolle momenten van persoonlijke aandacht waarmee we tevens goed zicht houden op de eetlust en het welbevinden van elke kat.

Maak kennis met het team »

Poezenpension Luxor - Koolboswijk 7 - 8411 KL Jubbega -Telefoon 0516 462556
Openingstijden: Zeven dagen per week van 9:00 tot 16:30 en van 19:30 tot 21:00